sábado, 20 de abril de 2024 00:59
Politica

Manel Fernández dóna un ultimàtum al PSC perquè compleixi l'Acord per a retirar la seva impugnació judicial 

|

El que fóra candidat a les primàries pel PSC per a les properes eleccions municipals a Barcelona, Manel Fernández, dóna un ultimàtum al Partit perquè compleixi l'Acord signat en el seu dia per retirar la seva impugnació judicial de la verificació dels seus avals.

El passat mes de març, el militant de base del PSC i candidat a les primàries del partit per l'Alcaldia de Barcelona, Manel Fernández, va presentar davant l'Autoritat Electoral 175 avals de militants, superant el criteri exigit de 150 i els presentats per altres candidats, però aquesta Autoritat va decidir excloure'l de la carrera per la Candidatura Oficial, al invalidar-li més de 25 avals.

Al considerar completament injustificada aquesta invalidació i exclusió, i davant la negativa de l'Autoritat a tenir en compte les seves al·legacions, Fernández va presentar una demanda judicial per revocar la decisió de la mateixa.

A petició d'alguns membres rellevants del PSC, el candidat va accedir a retirar la seva demanda a canvi de determinades condicions, entre les quals estava la de que el Primer Secretari de la Federació de Barcelona proposés al candidat oficial la signatura d'una declaració per la regeneració democràtica municipal, en la línia de la que ell havia signat davant notari.

Tot i que Fernández va retirar la demanda i després d'exigir reiteradament el compliment d'aquesta condició, tant al primer Secretari de la citada Federació, Ferran Pedret, i del candidat oficial, Jaume Collboni, fins aquesta data no han comunicat a Fernández el compliment de la mateixa.

Es per aquest motiu, que, fart de tanta resistència al compliment de les seves obligacions contractuals, Fernández ha dirigit un burofax a Ferran Pedret, en la que li dóna un ultimàtum per a que es materialitzi l'Acord, advertint de que si no es verifica el mateix en el termini de 15 dies, exigirà el compliment a través dels jutjats.

En el mateix escrit, Fernández reitera a Pedret que proposi a Collboni l'exigència al Alcalde Trias de que presenti la relació nominal dels sis-cents càrrecs opacs de TMB amb sous milionaris, així com que li informi sobre els motius pels quals va ésser denunciat d'endollisme per altres grups municipals, quan va ésser nomenat interinament com a Secretari de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, abans de ser Diputat autonòmic.

En la actualitat, Fernández continua essent membre de la Comissió Sectorial de Salut del PSC i ha promogut un Fòrum per la Regeneració Socialista de Base (RSB), del que ell és el coordinador.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Última hora

Pressdigital
redaccion@pressdigital.es
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Publicidad
Aviso-legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
CLABE