viernes, 29 de marzo de 2024 05:46
Sociedad

Gas Natural Fenosa invertirà 870.000 euros per fer arribar el subministrament a Ullastrell 

|

Gas Natural Fenosa, a través de la seva companyia distribuïdora Gas Natural Distribución, invertirà 870.000 euros per fer arribar el subministrament de gas al municipi d'Ullastrell (Vallès Occidental), a la província de Barcelona.

La companyia ha iniciat les obres de construcció dels més de 7 quilòmetres de xarxa de distribució, i ja dóna servei als primers clients, que pertanyen a la urbanització de Can Amat del municipi. Els habitatges del nucli d'Ullastrell disposaran de subministrament a partir del proper mes de desembre.

L'alcalde d'Ullastrell, Joan Ballbè, i el delegat de Barcelona Centre de Gas Natural Distribución, Roberto Díaz, han presentat avui el projecte de gasificació, que preveu que prop de 900 habitatges puguin gaudir del servei de gas natural.

La companyia energètica distribueix gas natural a 360 municipis de Catalunya. Durant l'any 2013, gràcies a la inversió de prop de 67 milions d'euros, va incorporar 40.889 nous punts de subministrament en el territori català, fins superar els 2,16 milions.

L'índex de penetració (punts de subministrament sobre el total d'habitatges que hi ha als municipis de Catalunya) és del 54%, per sobre del 27% de la mitjana espanyola, gràcies a l'esforç inversor realitzat per la companyia en els últims 20 anys, durant els quals ha invertit 1.400 milions d'euros per incrementar i millorar la seva activitat de distribució de gas.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Última hora

Pressdigital
redaccion@pressdigital.es
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Publicidad
Aviso-legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
CLABE