jueves, 18 de abril de 2024 10:50
Politica

Pedro Sánchez: "Farem que Espanya sigui federal"

|

Purificació González. - El primer secretari del PSOE en la seva intervenció al Congrés del PSC d'aquest dissabte ha saludat amb un "bon dia a tothom" als presents i ha donat "les gràcies per la participació de tota la militància". Participació que ha afirmat que "ja no es tornarà a tancar". Afegint després que ara "li dic a Mas ia Rajoy que es va acabar el temps dels retrets i és el temps de treballar. És temps de negociar i reformar la Constitució espanyola. És temps de valents ".

Sánchez ha tingut paraules de record a "totes les persones que van fundar aquest partit que van fer possible l'impossible. I ara estem en aquesta mateixa cruïlla d'haver de canviar el partit per canviar la societat ". Encara que segons Sánchez, "haguem de tocar la constitució per fer aquesta Espanya federal. Perquè aquesta Espanya serà federal ".

En el nou PSOE ha dit Sánchez "no hi haurà noves coalicions ni a Europa ni a Espanya amb el PP" i "farem política local a nivell nacional. I farem primàries obertes que no és càpiga cap dubte companys. ". Un partit ha dit Pedro Sánchez "que parli el just del PSOE i que parli molt dels problemes dels ciutadans".

"Sóc dels creu" ha afirmat Sánchez "que els mals d'aquest país es cura amb més socialisme i un partit socialista fort. Em comprometo a construir un PSOE fort perquè també us serveixi d'ajuda al PSC ". "Necessitem gent que faci front a la desigualtat i l'exclusió social". "El 12% dels treballadors catalans no arriba a final de mes i hem de lluitar contra aquesta desigualtat. I la primera mesura que anem a prendre és derogar la reforma laboral ".

Sanchez també ha afirmat que "el partit socialista estarem pendents d'aquests joves que han hagut d'emigrar perquè tornin. Necessitem el seu talent per construir el país ". "Hem de treballar perquè les persones o tinguin una ocupació o una renda per viure". Afegint que "hem de fer una reforma fiscal que garanteixi una suficiència econòmica per defensar la sanitat i l'educació públiques i les jubilacions. Traguem-nos els complexos i hem de dir alt que les millores socials en aquest país l'han portat a terme els socialistes ".

Finalment el líder dels socialistes espanyols s'ha compromès a "ser un partit exemplar, el partit de l'honradesa. El partit que acabi amb els indults polítics, que revisi a fons l'aforament dels diputats ".

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Última hora

Pressdigital
redaccion@pressdigital.es
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Publicidad
Aviso-legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
CLABE