jueves, 25 de abril de 2024 09:24
Sociedad

El TSJ de Catalunya nomena ponent de la querella de la Fiscalia contra Artur Mas

|

La sala civil i penal del TSJCat ha repartit avui la querella que divendres passat va presentar la Fiscalia Superior de Catalunya contra Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per uns presumptes delictes de desobediència, prevaricació, malversació fons públics i usurpació atribucions judicials.

 

Seguint els torns ordinaris de repartiment establerts per la sala, s'ha designat ponent al magistrat José Francisco Valls. També s'ha disposat que els tres magistrats que formaran part de la sala d'admissions seran: el president de la sala civil i penal del TSJCat Miguel Ángel Gimeno, el ponent José Francisco Valls i el magistrat Enric Anglada

La sala d'admissions no té cap termini per tal de resoldre sobre l'admissió a tràmit o no, de la querella.

Donat que, fins a dia d'avui, han ingressat un total de 22 denúncies i querelles dirigides contra el President de la Generalitat i membres del Govern i del Parlament de Catalunya, el president de la sala civil i penal del TSJCat s'ha adreçat al Fiscal Superior de Catalunya per tal que informi sobre la connexitat entre tots aquests procediments i si cal que s'acumulin.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Última hora

Pressdigital
redaccion@pressdigital.es
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Publicidad
Aviso-legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
CLABE