martes, 20 de marzo de 2018 05:17
Cultura

Festa reunits al voltant de Tony Ronald

|

El proper 27 d'octubre, el dia que Tony Ronald faria 73 anys, la sala Luz de Gas acollirà un concert solidari per recordar l'artista holandès, que va desenvolupar aquí bona part de la seva carrera. La festa, que comptarà amb la col·laboració musical dels seus companys d'escenari, s'hi presentarà el disc pòstum Grandes Baladas, amb un repertori inèdit de cançons enregistrades per l'artista, versions de grans hits de la música internacional. El públic assistent rebrà aquest CD com a regal.

Amado Jaen (Los diablos), Angela (Nubes Grises), Casimiro, Dani Ronald, David Civera, Enric Milían (SantaBárbara), Jess Merben, Llorenç Santamaria, Los Salvajes (DF Band), Mónica Green, Pere Gené (Lone Star) i Santi Carulla (Mustang) apadrinaran la festa que recordarà el creador de la mítica ¡Help! ¡Ayúdame!

Siegfried Andre den Boer Kramer (Arnhem, 1941 - Barcelona, 2013), més conegut com Tony Ronald, va ser un popular cantant i productor dels anys seixanta i setanta a Espanya. Instal·lat a Barcelona des de la dècada dels cinquanta, va començar a teixir el seu camí professional amb versions de The Beatles i dels Monkees, i amb interpretacions de peces de soul en anglès. Després d'una etapa de duets i de formar un grup musical, va troba l'èxit en la seva carrera en solitari. A partir del 1977 destaca també com a productor de Los Diablos, Los Amaya, Dyango i Miguel Gallardo.

COMENTAR


Pressdigital
redaccion@pressdigital.es
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Mapa Web Condiciones de uso Consejo editorial version mobil