viernes, 29 de marzo de 2024 11:34
imported

Descomunal pallissa a un nen de tres anys a l'escola Pedralta

|

Un alumne de P-3 de l'escola Pedralta, de Santa Cristina d'Aro, a Girona, està rebent tractament psicològic després de ser presumpta víctima d'una pallissa per part de dos companys de la seva classe i de la seva mateixa edat. Segons els pares, li van obrir el llavi superior, li van trencar una dent, li havien donat puntades en el cap i tenia habitats en l'esquena el braç i la panxa.

La mare del nen agredit, María Ángeles Martínez, ha assegurat que el seu fill va ser agredit en horari lectiu, al pati de l'escola, i que quan va ser a recollir-ho, les mestres li van comunicar que havia participat en una petita baralla. No obstant això, alguns alumnes que feien gimnàstica, van alertar que realment "dos nois" estaven "pegant a un altre".

Davant les ferides que presentava el nen, que portava a més, la roba tacada de sang, Martínez va portar al seu fill al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Feliu de Guíxols, des d'on es va derivar el cas a l'Hospital de Palamós pel dolor cervical. El mateix dia, la mare va presentar una va denunciar el cas als Mossos d'Esquadra.

El nen agredit no ha tornat a l'escola des del dia de la pallissa, ja que, segons ha explicat la seva mare, necessita tractament psicològic ja que "no dorm, està espantat i ha de prendre medicació".

Malgrat això, les reacció de l'adreça centro, de moment solament s'ha basat a canviar de grup de P-3 a un dels alumnes agressors. María Ángeles Martínez, ha assegurat que més famílies comparteixen la preocupació per que aquests dos nens continuïn a l'escola i volen evitar que pegui a més nens. És per això que està recollint signatures per presentar-les a la Conselleria d'Educació i que es "prenguin mesurades".

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Última hora

Pressdigital
redaccion@pressdigital.es
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Publicidad
Aviso-legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
CLABE