jueves, 18 de abril de 2024 03:48
imported

Augmenten a 78 les víctimes mortals en el descarrilament

|

Hi han 130 ferits en l'accident del tren Alvia a Santiago de Compostel·la

Les dades de víctimes mortals ja s'eleva a 78 en el descarrilament d'un tren a Santiago de Compostel·la aquesta nit de dimecres, segons ha informat el delegat del govern espanyol a Galícia, Samuel Juárez. D'altre banda, el nombre de ferits ja ronda les 130 persones.

Juárez ha manifestat que no disposa de la xifra total de ferits. "D'aquests 130, uns 20 són a la unitat de crítics en molt mal estat", un d'aquests encara sense identificar. Els membres de l'operatiu de rescat que treballen des d'aquesta matinada en el lloc de l'accident no descarten localitzar més víctimes entre el comboi sinistrat.

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha declarat que ja s'estàn desenvolupant dues investigacions sobre l'accident ferroviari. "Tot el personal sanitari i ferroviari s'ha volcat amb les víctimes, alhora que s'investiguen les causes del greu accident".

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Última hora

Pressdigital
redaccion@pressdigital.es
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Publicidad
Aviso-legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
CLABE