jueves, 28 de marzo de 2024 09:44
Deportes

Gerardo Martino assegura que s'adaptarà a la filosofía del Barça

|

L'argentí conegut com a Tata Martino agafa les regnes del FCBarcelona. En el partit d'avui contra el Bayern de Guardiola encara serà Jordi Roure el màxim encarregat de la banqueta blaugrana

Poc abans de començar la temporada, el club blaugrana reb una noticia inesperada que obliga els dirigents a buscar un nou encarregat a la banqueta. Entre els preferits Luis Enrique i Gerardo Martino, l'argentí és l'escollit per a ocupar el lloc de Tito. És el quart entrenador argentí en la història del club. Mai ha entrenat cap equip d'Europa. Té experiència a l'Argentina i al Paraguai, on coneixen bé les seves característiques com a entrenador, que encaixen en l'ADN Barça.


Mascherano i Messi no l'han tingut mai com a entrenador. Tot i això, l'entorn del crack blaugrana rebrà amb els braços oberts el nou entrenador, Tata Martino. L'argentí va fer algunes declaracions on assegurava que Messi sempre juga de forma excel?lent, molt bé o com a mínim bé. Els elogis cap al 10 del Barça auguren una bona relació entre els dos argentins.


Divendres al matí, Tata serà presentat oficialment a les oficines del Camp Nou. A partir d'aquí se situarà al capdavant de la banqueta del Barça, amb un contracte que el mantindrà lligat al club català fins el 2015.


Aquest vespre es podran veure les primeres passes d'un Barça que començarà la temporada amb l'objectiu de situar l'equip el més adalt d'Europa. Jugarà el primer partit de la pretemporada contra el Bayern de Munich de Guardiola i Thiago. El proper dirigit per Tata Martino será el Valerenga ? FCBarcelona, dissabte 27 de juliol.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Última hora

Pressdigital
redaccion@pressdigital.es
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Publicidad
Aviso-legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
CLABE