jueves, 25 de abril de 2024 20:59
Opinión

NO US FEDEREU, ES UNA PRESA DE PÈL I CALERS

Ramon T.R.
Ramon T.R.

Em dic Ramon T.R., federat des de fa anys amb nivell C. Sou una vergonya! Una autentica estafa! Si, així de clar i català. Mai fins ara havia demanat res a la "federació", en cas d'accident o lesió. I els puc afirmar que practicant durant anys esports com l'alpinisme, la bicicleta de muntanya, correr, entre d'altres, lesions, caigudes, etc. N'he tingut unes quantes.

Bona tarda,


Em dic Ramon T.R., federat des de fa anys amb nivell C.


Sou una vergonya! Una autentica estafa! Si, així de clar i català.


Mai fins ara havia demanat res a la "federació", en cas d'accident o lesió. I els puc afirmar que practicant durant anys esports com l'alpinisme, la bicicleta de muntanya, correr, entre d'altres, lesions, caigudes, etc. N'he tingut unes quantes.


Ara resulta que necessito atenció, ajuda, i un "fisio" per que m'ajudi una mica, i em trobo en un mar de papers, faxos, e-mails i trucades, que he de dedicar-me a fer o enviar, en lloc de dedicar el temps a recuperar-me.


Que no puc prendre cap decisió del que vull o em convé, sinó que s'han de prendre des de ves a saber on, suposo, i ho reitero, suposo, per que això no puc afirmar-ho, però evidentment en te tota la pinta, de que es prenen amb un simple criteri econòmic, sense tenir en compte el que necessito com a persona física, com a federat, com a esportista, com a pacient.


He d'enviar informes mèdics, ¿on? ¿A qui? Documents privats que van de despatx en despatx, de pantalla en pantalla d'ordenador...


Mentre tant passen els dies, el dolor i la inflamació segueix, i cada cop allarguem més un procés que hauríem d'escurçar al màxim, no allargar.


No em tornaré e federar, no tornaré col?laborar en pagar uns sous, que només serveixen per res més que enriquir qui no s'ho mereix. Aquest sous haurien de servir per ajudar als federats, als esportistes que us el paguen, i no pas per fer el contrari, posar pals a les rodes, o les cames, vaja. Des de la federació només teniu les portes obertes per cobrar a l'hora de renovar les llicencies, o de fer-ne de noves.


I ara no em respongueu dient, que això depèn de l'asseguradora, que evidentment, no la defenso, ni molt menys, ni en diria res de bo d'ella. Però vosaltres, la FEEC, sou qui la contracteu, qui en sou responsable, qui heu de vetllar pel nostre benestar!
És indignant la situació. I després surten als diaris signant acords, i osties, dient tot el fan... No teniu vergonya!
La FEEC som nosaltres, els esportistes que la formem, que paguen, i que pugen les muntanyes o guanyen les curses.
No els que estan en un despatx a Barcelona cobrant un sou dels que paguem per practicar esport, ja esta bé!

A tots els companys:
NO US FEDEREU, ES UNA PRESA DE PÈL I CALERS

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Más opinión
Opinadores
Pressdigital
redaccion@pressdigital.es
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Publicidad
Aviso-legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
CLABE